Ungdomsgruppa
Ungdomsgruppa for ungdom fra 13 - 18 år (torsdager)

Ungdomsgruppa ble startet i 2008, og er et tilbud til foreningens ungdommer hvor man lærer å seile og lærer grunnleggende seilregler.

Foreningen har egne trenere som tar seg av opplæringen.

Klubben disponerer seilforeningens RS Feva joller, 29'er,RS Quest, seilbrett, følgebåter, vannski, SUP og rumperister.

Vi holder til på marinaen hvor vi også steker vafler, griller pølser, drikker saft og kaffe, eller tørker oss og får igjen varmen etter forfriskende bad.

Deltakere skal være ferdige med å spise og skifte til Kl. 17:30. Vi holder på til ca. 20.30, varierer litt  med vær og vind.

For å være med på ungdomsgruppa må man være medlem i foreningen, og betale en treningsavgift på kr. 500,- pr  sesong, vår og høst.

(Til de som trenger innmelding i foreningen kan gjøres som en del av påmeldingen til kurset og kommer i tilleg på kr. 210,-/år)

Årets kurs går følgende torsdager:

På våren:

April: 25

Mai : 2, 9, 16,  23,  (30 er Kr. himmelfart)

Juni: 6, 13, 20

Påmelding for våren 2019 kan gjøres her.

Dersom du ønsker mer informasjon, ta kontakt med foreningen på epost: idrett@osloseilforening.no

I fokus