Vannsportklubben

Vannsportklubben for barn fra 6 - 12 år (mandager)

Høsten 2002 startet noen foreldre i foreningen vannsportklubben, som skal være en forelderdrevet aktivitet for barna i foreningen.

Målgruppen er barn i foreningen mellom 6 og 12 år, og barna skal ha med seg en foresatt som skal være med å arrangere hver gang.

Målet for vannsportklubben er at barna skal lære seg å trives i og med vannet, lære litt om seiling og annen vannsport, og sikkerhet i forhold til båter og vann.

Klubben disponerer seilforeningens RS Feva,RS Quest, Optimistjoller, følgebåter, vannski og rumperister, og vi holder på på marinaen hvor vi også steker vafler, griller pølser, drikker saft og kaffe, eller tørker oss og får igjen varmen etter forfriskende bad.

For å være med i Vannsportklubben må man være medlem i foreningen, og betale en treningsavgift på  kr. 500,-  for våren og Kr. 500,- for høsten.

Er man ikke medlem kan man melde seg inn her under påmeldingen (Kr. 210,- i  tillegg)

Barna skal være ferdig med å spise og ha skiftet ferdig og være klare til 17:30.
Da starter vi opp og holder på til ca. 20:00

våren: 6, 13, 20, 27 mai og 3 og 17 juni.

Påmelding vannsportklubb våren 2019 her.

I fokus