Velkommen til Øyas dag med klubbmesterskap 17/6-2017

Nina Rismark
02.06.2017
Vi vil med dette ønske alle hjertelig velkommen til øyas dag 2017 Det blir som tidligere år en dag fylt av masse aktiviteter for store og små.

Det blir mange barneaktiviteter som båtbygging, kjøring med Eliasbåten. Klubbmesterskap i både RS Feva joller og Express/OSrating, håper at mange båter stiller til start.

Deretter avslutning og vårfest på marinaen.

Ta med kontanter eller kort til loddsalg.

I år har vi fått mange flotte premier bla bilder fra kjente fotografer, magasiner, blader fra Egmont, bøker fra Gyldendal og mer!

Det blir også brannøvelse med påfølgende gratis kontroll ombord i båtene.

PÅMELDINGSFRISTEN ER 13 JUNI PGA INNKJØP AV MAT ETC, SÅ MELD DEG PÅ NÅ HER!

Store fine reker med tilbehør, kaffe og kake til dessert. kr180 for voksne kr75 for barn Begrenset plass!

PÅMELDING TIL KLUBBMESTERSKAPET GJØRES HER.

Her finner dere et foreløpig program:

PROGRAM FOR ØYAS DAG 2017

10.00 Yoga for morgenfugler

10.30–13.30 Kiosken er åpnet

11.00 Skippermøte, praktisk informasjon og offisiell åpning av Øyas dag.

11.30 Klubbmesterskap RS Feva på bane rett utenfor havnen. OBS! Minst én juniorseiler i hver båt!

11.30–13:30 Barneaktiviteter Elias kommer! ++

11.30–13:30 Brannøvelse Demonstrasjon og gratis kontroll ombord i båtene!

14.00-17.00 Klubbmesterskap for kjølbåter

18.00 Vårfest med reker på marinaen med premieutdeling for klubbmesterskapene, og fremføring av kamprop fra regatta quiz, loddtrekking, skattejakt for barna, og OS koret underholder!