Båtpuss og dugnad

​Det trengs alltid en god dugnad på våren etter båtutsettet.

Oslo Seilforening
05.04.2019
Våren er her med båtpuss, dugnad og oppstart av aktiviteter

Da er våren her med båtpuss og dugnad.

Da har våren kommet for fullt og det er nå full fart i båtpuss og klargjøring på øya.
Her er en gjeng fra Aquila (BI-Studentene) i full gang med klargjøring av egen og foreningens Expresser.

Vannet er nå satt på på alle toaletter, utekraner og også på bryggene!

Ettersom påsken er veldig sent i år er det utsett av båter fra vinteropplag allerede første helg etter påske, så alle må da ha pusset og klargjort båtene, og de som ligger i vinterhavn må flytte båtene over i sommerhavn så snart som mulig, og senest i løpet av påsken.

Årets dugnad er helgen 4.-5. mai
Oslo Seilforening har en god tradisjon med dugnad, og avholder foreningens vårdugnad den siste helgen i april hvert år. De senere år har vi hatt ca 150 - 160 personer med på dugnad, fordelt på lørdag og søndag. Dette har blitt årets beste dager på Lille Herbern.

Her er stemningen alltid god, det er her du blir kjent med andre medlemmer og det er her den unike tilhørigheten skapes. Selve sjela i klubben oppstår og synliggjøres på disse dagene. Vårens dugnad setter i gang sesongen.

Alle er alltid velkommen til å delta og vi har alltid oppgaver som skal løses. Alle deltagerne blir servert mat både lunsj og middag.

Vel møtt!

Som medlem i OS er du ulykkesforsikret via vår klubbforsikring i IF.
Alle medlemmer i Oslo Seilforening er ulykkesforsikret i IF via foreningens Klubbforsikring.
Denne forsikringen dekker skader som kan oppstå ved f.eks. dugnadsarbeide, men også Idrettsskade og skader som oppstår under reise og opphold i forbindelse men organsisert idrettsutøvelse. Ta kontakt om du trenger mer info om dette.

Oppstart av årets aktiviteter er i starten av mai!
Som vanlig arrangerer vi Bjørvikasprinten den 1. mai, som i år er før vi får holdt vår dugnad på øya.
Ungdomsgruppa starter opp den 2. mai og Vannsportklubben og Voksenseilkurs den 6.
Tirsdagsregattaene drar igang den 7.mai, men vi prøver å få til en liten Kick-Off for dette den 30.april.

Øyas dag År!!
Hold av 25 mai til Øyas dag! Ta med familien denne lørdagen og bli med å skape den berømte stemningen. Noen vil få ekstra mye ut av dagen: De som hjelper til med arrangementet. Hold utkikk etter invitasjonen som kommer til regatta, lek og fest!
I år inviterer OS til Seilfestival når vi er vertskap og arrangør av Norgesmesterskapet i Express 23-25 august. Vi ønsker at seilere stiller opp for en liten innsats og bidra til en uforglemmelig helg for mange av våre venner.
Sigbjørn Windingstad
Foreningsansvarlig.

Utdrag fra aktivitetskalenderen for Oslo Seilforening 2019

10.aprMedlemskveld Maritime, plastreparasjon, gelcoat etc
27.-28.aprilSjøsetting av båter fra opplag
30.aprKickoff tirsdagsregattaer (Express klinikk med Northsails?)
01.maiBjørvikasprinten, start kl. 12.00
02.maiStart Ungdomsgruppa Kl. 17.30  (ikke 30/5)
04.-05.maiDugnadshelg og strandryddedag på Lille Herbern kl. 10:00 - 16:00. VIKTIG!, SETT AV DATOEN
06.maiStart vannsportklubben (6-12 år) + 5 mandager fremover kl.17.30 (ikke 10/6)
07.maiStart OS og KNS tirsdagsseilaser for entype kjølbåter kl. 18.00

Du finner hele vår aktivitetskalender på våre hjemmesider.