Bli med på kurs og temakvelder sammen med KNS i vinter

08.01.2019
I vinter kan vi i samarbeid med KNS invitere til en hel rekke kurs og temakvelder.

​Vi har i år som tidligere år et veldig godt samarbeide med KNS, og kan tilby alle medlemmer en helrekke kurs og temakvelder gjennom vinteren.

Nytt i år er en "Vinterserie" med 7 temakvelder gjennom året med alt fra sikkerhetsutstyr om bord til vår- og vinterklargjøring av båten med gode tilbud.

Det er også satt opp et regelkurs med Thomas Kresse, og innføring i "hva er NorRating" med Per Bøymo.

Nytt er også et matlagingskurs med "to bluss" over tre kvelder med Lars Landmark, og av mer utendørs aktiviteter kan vi tilby et Kite kurs !

Det legges også opp til et regattakurs med Bjørn Mørland Pedersen og seiling med radiostyrte båter, men her er ikke alle detaljer klare ennå.

Som medlem i Oslo Seilforening kan du da bli med på disse kveldene og kursene og styrke teorikunnskapene (eller de mer praktiske tingene), og også møte andre seilinteresserte og venner også gjennom vinteren.

Oversikt og påmelding til alle kursene finner du her på KNS side.