GOD JUL !

God jul og godt nytt år!

Da er det kun få dager igjen til jul og vi vil takke alle som har vært med både som deltakere, arrangører og frivillige i Oslo Seilforening i år.

Det har vært et aktivitetsrikt år med fullt belegg på våre sommerleirer og mange deltakere på kurs og regattaer.

Har du ordnet alle julegavene eller mangler det fortsatt en?
Som i fjor har vi også i år tjuvstartet litt, og allerede åpnet opp sommerleirer, seilkurs, vannsportklubb og ungdomsgruppe for påmelding. Vi har også et spesialtilbud på en av ukene (uke 32) på sommerleiren dersom man melder seg på innen julaften kl. 23:59
Mer informasjon om dette finner du her.

Foreningskontoret holder stengt i romjulen, men om du er på Lille Herbern og ser noe som er galt så setter vi pris på om du sender oss en melding så vi kan få ordnet dette. Øy og havn ble grundig inspisert i går, og alt ser ut til å være i orden.
Fredrik: 90561980 (er i byen) Jan Petter: 91791239 (er på fjellet)

En riktig God Jul og Godt Nytt År ønskes dere alle fra styre og administrasjon i Oslo Seilforening.
Husk havneskjema for 2019

Det er nå tid for å sende inn havneskjema for neste sesong. Dette gjelder alle, også om du hadde plass i fjor, og gjelder også om du ønsker plass til jolle på land eller kajakk i kajakkhuset.
Har du allerede sendt inn er dette i orden og du behøver ikke sende det på nytt.

Havneskjema må sendes inn innen 31. desember for å kunne bli med på hovedtildelingen.

Dersom man ikke sender inn havneskjema innen 31/12 er man ikke garantert å fortsatt ha plass i havnen, så send inn skjemaet nå om du ikke allerede har gjort det.

(Om du allerede har sendt inn skjema så har vi mottatt det, så det er ikke nødvendig å sende mail for å sjekke :) )
Søk via dette havneskjema