Gratulerer til årets klubbmestere!

13.06.2018
Årets klubbmesterskap ble avholdt under Øyas dag den 2. juni i deilig sommervær!

​Det ble som vanlig avholdt klubbmesterskap i tre klasser: Jolle (RS Feva), Express og NorRating

I jolleklassen var det Astrid Emilie og Jesper Gamborg-Nielsen som vant og ble årets klubbmestere.

OS klubbmester RS Feva 2018 Jesper og Astrid Emilie Gamborg.jpg

I Expressklassen var det "Glory" med Geir, Fabian og Filip Svendsen og Jesper, Atrid Emilie og Jan Petter Gamborg som vant

OS klubbmester Express 2018 Geir v Svendsen og Jan Petter Gamborg.jpg

I NorRating var det Omegaen "Kismet Jr" med Erik Berg, Lars Årdal og Åse og Vilhelm Lange som ble klubbmestere.

OS klubbmestere NorRating 2018 Lars Årdal, Åse og Vilhelm Lange, Erik Berg.jpg

(Her var det desverre litt rot med regattaprogrammet og Ines Habrecht ble utropt som vinner med Knarren "Kismet" under premieutdelingen, men etter å ha fått systemspesialister til å se på dette viste det seg at det ble en 2. plass på Ines i hennes regattadebut som rormann)

OS Klubbmester 2.plass 2018 Ines Habrecht.jpgVi gratulerer vinnerne og håper på enda større oppslutning om Øyas dag og klubbmesterskapet neste år.