I dag er det Dags dag!

​Oslo Seilforenings styreformann Dag Andersen er 50 år i dag 14/12-2019

14.12.2018
Vi gratulerer Oslo Seilforenings styreformann Dag Andersen med 50 års dagen i dag 14/12-2018

​Dag Andersen kom inn i Oslo Seilforeings styre som Styreleder i 2017, og har vært aktivt medlem i foreningen siden han ble medlem våren 2000.

Dag seiler fortsatt aktivt i Express klassen om bord i båten "Glory", og har der høstet mange medaljer for sin innsats. I år ble han Kretsmester i Oslo og Akershus Seilkrets, og fikk Bronsje i Norgesmesterskapet i Stavanger.

Dag er også en ivrig turseiler sammen med familien, og er ofte på tur allerede fra påsketider og frem til "Hummer seilasen" som går i slutten av oktober, som han og noen venner startet opp for mange år siden og mange etterhvert har vært med på.

Vi gratulerer Dag med den store dagen og ser frem til et godt samarbeid og flotte turer videre.

Hurra for Dag !!!!!!!