Nå starter alle høstens aktiviteter

17.08.2018
Da er sommeren på hell, og høstens kurs og aktiviteter starter opp igjen fra mandag 20. august.

​Etter å ha hatt den beste sommeren "i manns minne", er ferien nå over og det er igjen tid for kurs og aktiviteter.

Foreningens Tirsdagsseilaser startet opp allerede denne uken, og har en "pause" pga kongens serieseilaser som er tirsdag til torsdag, for så å følge på hver tirsdag ut september.

Vannsportklubben som er foreningens tilbud til barn fra 6-12 år holder på mandager med start kl. 17.30 fra 20/8 og ut september.

Ungdomsgruppen fra 13 - 18 år er på torsdager kl. 17.30 fra 23/8 og ut september ++ (hender de finner på litt uteover vinteren også..)

Det vurderes å sette opp et voksenseilkurs i Express på mandager fra 27/8,. Informasjon om tilsvarende kurs fra våren finner du her, og om det er interessant hører vi gjerne fra deg. Det er begrenset til kun 8 plasser, så send oss en mail om dette så får vi se om vi får satt opp et kurs.

Neste helg 25-26 august arrangerer vi Norgesmesterskap for Drake klassen på Langøyene banen, så ta gjerne turen ut og se på dette.

Vi ønsker alle en riktig fin seilhøst!