Velkommen til dugnad i helgen

​Klart for dugnad i helgen!

28.04.2017
​Oslo Seilforening har en god tradisjon med dugnad, og avholder foreningens vårdugnad den siste helgen i april hvert år.
I år er dette denne helgen, 29-30 april, vi holder på fra kl. 10:00 til 16:00 begge dager.

De siste årene har vi hatt ca 150 - 160 personer med på dugnad, fordelt på lørdag og søndag. Dette har blitt årets beste dager på Lille Herbern.

Her er stemningen alltid god, det er her du blir kjent med andre medlemmer og det er her den unike tilhørigheten skapes. Selve sjela i klubben oppstår og synliggjøres på disse dagene. Vårens dugnad setter i gang sesongen.

Det er med stolthet alle retter ryggen og ser hvor flott vår øy " Lille Herbern" framstår etter disse timene, dagene.

Alle er alltid velkommen til å delta og vi har alltid oppgaver som skal løses. Alle deltagerne blir servert mat både lunsj og middag.

Vel møtt!