Velkommen til høstfest med premieutdeling fredag 29. september

Nina og Karina
04.09.2017
Også i år blir det tradisjonell høstfest på kroa på Lille Herbern med premieutdelig, flaggseremoni, kongens skål, korsang, middag og dansemoro !

En hel sesong med tirsdagsseilaser, seilsportsligaen, sommerleir, turer til fjerne strøk, turer i fjerne strøk, nord og sør er igjen forbi. Om vi nådde Skagen eller måtte snu på Koster, om det bare ble tjuvstarter eller om vi igjen ble forelsket i Lille Herbern og ikke kom noe sted.

Dette er årets siste seilerfest og den er det ingen tvil om at ender ut i de sene nattetimer. Derfor ser vi ingen grunn til at årets høstfest blir annerledes enn den forrige; fryktelig fort utsolgt. Sommel med påmeldingen kan derfor få katastrofale følger for den enkeltes festdeltagelse.

Praktisk info:

1900 Velkomstdrink og Kongens skål ( Fergen kjører non stop fra 18.30-1900)

1910 Premieutdeling

2000 Vela Vocalis

2015 Velkommen til bords

2200 Dans til Christine og Geir

0100 Siste ferje

Sted: Kroa på Lille Herbern

Pris: Full pakke ( velkomstdrink, middag, en flaske rød eller hvit vin, dessert, kaffe, musikk) kr 700,-

Liten pakke ( samme som over minus vin). Kr 350,-

Kroa disker opp med en deilig " Fiskesuppe" med skalldyrstårn på siden og vi tømmer vinlageret! Og selvfølgelig blir det salg av seilerpils og mineralvann for de som ønsker det i baren.

Bindende påmelding via arrangementets egen side på SailRaceSystem med betaling sammen med påmeldingen senest tirsdag 26 september. Om du skulle ha problemer med påmeldingen så prøv en gang til, og kontakt så foreningen via mail: post@osloseilforening.no

Det er et begrenset antall plasser,så førstemann til mølla

Beste hilsen

Nina Rismark og Karina Eriksen