Velkommen til medlemskveld 7/12 kl. 19:00

Oslo Seilforening
28.11.2017
7. desember er det medlemskveld for Oslo Seilforening i KNS sine lokaler i Huk Aveny 1, A-salen.
Både medlemmer i OS og alle andre er hjertelig velkommen.
Jon Amtrup fra NSF kommer og holder foredrag om Norskekysten - en eventyrlig reise

Medlemskveld Oslo Seilforening

Kjære medlemmer

7 desember er det medlemskveld i KNS sine lokaler i Huk Aveny 1, A-salen

Arrangementet er gratis men vi setter pris på om du melder deg på via denne lenken så vi vet ca hvor mange som kommer

Vi starter opp kl 1900 med kaffe og litt å bite i.

Jon Amtrup fra Norges Seilforbund kommer kl 1930 og holder et foredrag som han har kalt Norskekysten- en eventyrlig reise.

Håper at mange vil ta turen for å treffe seilervenner og høre et flott foredrag.

Nina og Karina

Norskekysten – en eventyrlig reise

Det er mange som drømmer om å seile hele norskekysten. Andre ser for seg å styre sin egen båt mot Lofotveggen under midnattssol. Alle kan gjøre det. Alt du trenger er en plan, litt tid og den siste dosen inspirasjon som får deg til å virkelig gjøre det.

NSF har naturlig nok engasjert seg i en av de store utfordringene vi står ovenfor langs  vår langstrakte kyst. Marin forsøpling er et alvorlig problem og som seiler har du en mulighet til å bidra til et renere hav. Jon Amtrup tar opp dette tema som en del av foredraget.

Jon Amtrup har seilt hele norskekysten og enkelte deler av den flere ganger – både sommer og vinter. Han har i tillegg skrevet bok om opplevelsen og hvordan en best forbereder seg.

Amtrup jobber med ren turseiling i Norge Seilforbund og kan forhåpentligvis bidra med det lille ekstra av inspirasjon til å kaste loss.